Orice eveniment si cu atat mai mult o nunta trebuie sa fie surprinsa de un fotograf de nunta profesionist. Realizam fotografii pentru nunta sau botez atat in Madrid, dar si in alte regiuni din Spania.

Credem în spontaneitatea mirilor noștri pentru ca fiecare nunta este diferită și are o poveste pe care ne propunem să o descoperim și sa surprindem prin obiectivul camerelor noastre foto.

Ne inspira fericirea celor pe care avem onoarea sa-i fotografiem intr-o astfel de zi, atat de importantă și la care suntem părtași.

Fotografiile de nunta trebuie să descrie realitatea acelei zile. Nu vrem să ne insusim acele momente, care trebuie să fie cat mai spontane si, uneori intime.

Cu toate acestea, ne place să derulam sesiuni foto pentru a încerca pozitii diferite, îndrăznețe și pline de viață. In același timp, căutăm să oferim reportajul foto tradițional de la orice petrecere de familie, dar cautam întotdeauna un unghi neașteptat.

Cine suntem

Suntem fotografi și cameramani de nunți în Spania, pasionați de poveștile autentice de dragoste și cu o experiență îndelungată în jurnalismul de televiziune.

Ne bazăm pe experiența acumulată în peste 10 ani de activitate și pe recunoașterea pe care ne-o conferă statutul de membri în cele mai prestigioase organizații profesionale de fotografi și cameramani de nuntă din lume.

Oferim fotografii de nuntă naturale

Suprindem momentele emoționante de la nunta ta ca să le poți retrăi mereu așa cum au fost. De aceea, oferim un stil de fotografie care se potrivește cu orice nuntă la care mirii vor să se bucure de moment împreună cu cei dragi și nu insistăm pe sesiuni lungi sau pe crearea unor fotografii care nu se potrivesc cu personalitatea voastră.

Nu vrem să fim în centrul atenției pe timpul nunții și folosim mai multe camere cu lentile profesioniste care ne permit să surprindem acțiunea de la distanță, atunci când este nevoie.

Aici poți să vezi mai multe fotografii de nuntă.

Albume de nuntă de calitate

Oferta noastră de albume de nuntă include diverse opțiuni elegante pentru copertă și tipărirea pe hârtie fotografică, realizată la unul dintre cele mai apreciate laboratoare din Italia.

Începând de la doar 350 de euro poți avea un album de nuntă de mare calitate, cu pagini groase și cu posibilitatea de personalizare prin scrierea numelor sau includerea fotografiei pe copertă.

Toate albumele noastre de nuntă sunt predate cu o cutie specială pentru păstrare.

Vídeo documental de boda

Ca să realizăm un video documentar de calitate, filmăm mereu cu cel puțin 2 camere și avem grijă să suprindem cele mai bune imagini, dar și cel mai bun sunet, mai ales dacă la nunta voastră vor fi discursuri sau declarații de dragoste.

Videoul de nuntă oferit de noi are o durată de minim 90 de minute și surprinde în mod cronologic toate momentele importante din timpul nunții voastre.

Orice eveniment si cu atat mai mult o nunta trebuie sa fie surprinsa de un fotograf de nunta profesionist. Realizam fotografii pentru nunta sau botez atat in Madrid, dar si in alte regiuni din Spania. Credem în spontaneitatea mirilor noștri pentru ca fiecare nunta este diferită și are o poveste pe c

De asemenea ca să poți publica pe internet un scurt rezumat al nunții îți oferim videoclipuri scurte de 3-5 minute sau rezumate de 20 de minute cu principalele momente ale nunții.

Pe lângă toate acestea oferim de asemenea și multe alte servicii extra cum sunt albumele pentru părinți, sesiunile extra de tip preboda sau postboda și pentru mai multe detalii te așteptăm la biroul nostru din Alcalá de Henares (Madrid).

Recomandările clienților noștri:

Cere mai multe informații despre noi prin formularul de mai jos sau la telefon 662 176 738.

Nombre

Correo

Teléfono

Fecha de boda

Lugar y hora de la ceremonia

Tipo de ceremonia

Que servicios necesitas
FotosVídeoÁlbum
PrebodaPostbodaPhotocall

Cuéntanos un poco sobre vuestra boda

Al usar este formulario, usted acepta el almacenamiento y manejo de sus datos por este sitio web.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Comparte esta pagina con tus amigos